Union der Islamisch-Albanischen Zentren in Deutschland e.V.

Shijo çdo moment si të jetë i fundit

Është e vërtetë se aeroportet kane parë përqafime me të sinqerta sesa sallat e dasmave. Spitalet kanë dëgjuar më shumë lutje sesa muret e kishave dhe
xhamive. Rrugët kanë mësuar gjëra më të
rëndësishme për jetën sesa shkollat. Qentë janë më besnik sesa njerëzit.
100 të mira harrohen dhe një e keqe të kujtohet për gjithë jetën. Disa e mendojnë jetën si gjënë më të çmuar, disa të tjerë
çdo mëngjes mendojnë “dite e bukur për të vdekur”.
Nuk ka rendësi çfarë mendon se do të ndodhi.
Shijo çdo moment si të jetë i fundit sepse e djeshmja iku, e sotmja vazhdon dhe e nesërmja nuk dihet a do të vije…

Laurent Ibra

Nach oben scrollen